JKP "Komunalac"- Ljig

Javna Preduzeća

Oceni

  [ 1.40 ] – veoma loš Glasača 1   Komentara 1

Detalji

active

Opština: Ljig Okrug: Kolubarski

Direktor: Vlada Sajić

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Funkcionere Srbije

Pretražite KukuLele.com po funkcionerima i organiyacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

JKP "Komunalac"- Ljig je ocenjena 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.40 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Organizaciju je veoma loš.

Ako imate lično iskustvo sa JKP "Komunalac"- Ljig, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i JKP "Komunalac"- Ljig će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Milan Petrovic

JKP KOMUNALAC Ljig je prava govnarska firma.Kada odete da platite navodno nekakve njihove usluge imate osecaj kao da ste usli u nekakav zapusteni javni wc-E.aLI ZATO GOSPODIN DIREKTOR SEDI U BIVSEM kOMITETU VEROVATNO OPIJEN PROSLOSCU PA MU JAKO PRIJA DA TU BUDE.aLI ZATO NEMA VREMENA DA MI ODGOVORI NA ELEKTRONSKO PISMO NITI DA MI SE JA VI I DA MI DA ODGOVOR NA RUCNO PISANO PISMO.i PITAM SE ZASTO ON UOPSTE TAMO SEDI,A RETKO GA MOZETE TAMO I NACI.zBOG TOGA OFA FIRMA POD HITNO DA SE UGASI PREDATI JE PRIVATNIKU U RUKE A OVE NERADNIKE NAJURITI NA BIRO.sVAKA CAST IMA U NJOJ I RADNIH I POSTENIH LJUDI

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Nepotrebna?
Efikasna?
Radnici?
A gde odlaze pare?
Dohodci?

0     0    


     

Broj profila: RSKL-FUO-O-729

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.