Bajram Omeragić

Vlada i Ministarstva – Navodna Skupština

Narodni Poslanik

Oceni

  [ 2.35 ] – sumnjiv Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Narodni Poslanik

active

Poslanička grupa:
Poslanička grupa manjina (zamenik predsednika)

Stranka:
Socijalno liberalna partija Sandžaka

Datum rodenja:
24.9.1960.

Funkcije i članstva u telima skupštine:

Odbori:
Zakonodavni odbor,
Odbor za odbranu i bezbednost


Mesto stanovanja:
NOVI PAZAR

Zanimanje:
dipl. politikolog

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Funkcionere Srbije

Pretražite KukuLele.com po funkcionerima i organiyacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Bajram Omeragić je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.35 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Funkcionera je sumnjiv.

Ako imate lično iskustvo sa Bajram Omeragić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Bajram Omeragić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Anoniman posetilac

Od Beograda do Novog Pazara, prema podacima sa zvanične internet prezentacije tog grada, ima otprilike 270 kilometara, i nije najudaljeniji grad od prestonice. A Omeragić, iako vrlo često dolazi na skupštinska zasedanja, nije svaki dan tamo. Za prvih devet meseci 2010, za šta imamo podatke, bio je u parlamentu 52 dana od 61, koliko ih je bilo tokom zasedanja. Napominjemo i da je potom bilo redovno jesenje zasedanje do kraja 2010. Ipak, jedini ima milionski iznos za naknadu, u koji je uračunat i porez. Omeragiću je juče pucala telefonska veza kada bi čuo da ga zove novinar. Interesantno je da je Šerif Hamzagić, poslanik G-17 plus iz Tutina, lane imao ubeleženo 744.258 dinara na isto ime. Tutin je od Beograda udaljen 315 kilometara, a Hamzagić je u pomenutom periodu na skupštinskim zasedanjima boravio samo četiri dana manje. Dragiša Đoković iz DS-a je na spisku poslanika koji su redovno bili u parlamentu, živi u Kosovskoj Mitrovici, na 318 km od Beograda, i njegov prevoz koštao je Skupštinu 922.413 dinara. Takođe, naknada na ime radikala Dragana Stevanovića iz Surdulice, 317 km od prestonice, bila je 885.424 dinara u 2010. On je u prvih devet meseci 2010. bio 44 dana u Domu Narodne skupštine. Prevoz na službenom putu privatnim vozilom zapravo znači nadoknadu za utrošeni benzin za dolazak na zasedanja parlamenta i njegovih radnih tela. Poslanik ima pravo na naknadu troškova u visini 15 odsto od cene litra goriva po obračunskom kilometru. A kada parlament zaseda dva ili više dana uzastopno, pun iznos nadoknade računa se samo za po jedan dolazak i povratak, dok se u danima kada nema zasedanja nadoknađuje benzin za najviše 125 kilometara, što je s povratkom 250 km. Inače, poslanici su oslobođeni plaćanja putarina na auto-putu. Top tri 1. Bajram Omeragić, 1.076.030 dinara, SLPS, Novi Pazar, oko 270 km od Beograda 2. Goran Stefanović, 927.618 dinara, DS, Vranje, 347 km od Beograda 3. Dragiša Đoković, 922.413 dinara, DS

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odgovoran
Radan
Pošten
Iskusan
Nepotkupljiv
Iskren

0     0    


     

Broj profila: RSKL-FUO-P-787

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.