Đurica Edelinski

Javna Preduzeća

Odbornik

Oceni

  [ 3.40 ] – dobar Glasača 3   Komentara 3

Detalji

Odbornik

active

male

1959

Stepen obrazovanja: III stepen (Škola za visokokvalifikovane radnike)
Zanimanje: Kvalifikovani i visokokvalifikovani radnik

Učestvovao na Lokalnim izborima 2008 godine u opštini: Šid, okrug: Sremski, kao kandidat: Srpska radikalna stranka, na listi: Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj.

Godina rođenja: 1959
Funkcija: Odbornik
Preduzeće: Javno komunalno preduzeće "Miloš Mitrović"

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Funkcionere Srbije

Pretražite KukuLele.com po funkcionerima i organiyacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Đurica Edelinski je ocenjen(a) 3 puta uz 3 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.40 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Funkcionera je dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Đurica Edelinski, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Đurica Edelinski će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

sasa

samo drugi put..

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Radan
Odgovoran
Iskusan
Iskren
Pošten
Nepotkupljiv

1     1    


Đurica Mirko Edelinski

ja sam Đurica Edelinski,a to što si ti napisao pored toga što nisu tačni podaci,govori o tome da me ne poznaješ ni u ludilu.nisu ti tačni podaci o radnom mestu,školskoj spremi,ali ti to radiš da bi mi naneo štetu...nema veze u malom gradu i opštini zna se kako ko diše.Samo ti radi svoj posao ali Đurica Edelinski u svome životu nije imao niti će imati mrlju i istine se ne plaši kao ni svoga dosijea na koji se ponosi.Bolje bi bilo da čuvate svoju zemlju i narod nego što služite lopovima,inače bi radili nešto drugo a ne krali tuđi indentitet i ometali profile na F.B. Ako sam ja takav kakvim me pokušavaš napraviti kako bi onda trebao da zovete one koji su sada na vlasti i upropaštavaju sve do čega se dohvate.I na kraju pozdrav svima koji me znaju onakvog kakav jesam uz obećanje da me nikada niko neće promeniti ni za kakve novce ili obećanja,ali kako vidite takvi nisu potrebni ovoj zemlji jer se njima ne može manipulisati putem ucene.PRAVDA JE SPORA,ALI DOSTIŽNA!Đurica će ostati siromašan kao i većina gradjana Šidske opštine,ali častan čovek koji može pogledati svakome u oči...to mi nećete nikada oduzeti...samo vi radite svoj prljavi posao za to ste dobro plaćeni za razliku od mene!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Iskren
Odgovoran
Radan
Pošten
Iskusan
Nepotkupljiv

1     1    


Никола Јанковић

Познајем човека лично...Ви сте погрешили и основне податке о њему.Види се да сте политички пристрасни, ово су најобичније дезинформације.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odgovoran
Radan
Iskusan
Iskren
Pošten
Nepotkupljiv

2     1    


     

Broj profila: RSKL-FUO-P-1180

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.