Nenad Lemajić

Javna Preduzeća

Odbornik

Oceni

  [ 2.31 ] – sumnjiv Glasača 14   Komentara 14

Detalji

Odbornik

active

male

1960

Stepen obrazovanja: VIII stepen (Doktorat)
Zanimanje: Stručnjak iz oblasti društveno humanističkih nauka

Učestvovao na Lokalnim izborima 2008 godine u opštini: Sremska Mitrovica, okrug: Sremski, kao kandidat: Demokratska stranka Srbije, na listi: Demokratska stranka Srbije-Nova Srbija - Vojislav Koštunica.

Godina rođenja: 1960
Funkcija: Odbornik
Preduzeće: Javno komunalno preduzeće "Rasina" Brus

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Funkcionere Srbije

Pretražite KukuLele.com po funkcionerima i organiyacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Nenad Lemajić je ocenjen(a) 14 puta uz 14 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.31 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Funkcionera je sumnjiv.

Ako imate lično iskustvo sa Nenad Lemajić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Nenad Lemajić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Jelena

Izuzetno osvetoljubiv, teško mu padaju kritike na njegov račun, rigidan, iskompleksiran, ima više radnih mesta, teygari na sve strane, prevrtaČ: iz građanskog saveza prešao u dss samo da bi bio na vlasti.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Iskren
Nepotkupljiv
Iskusan
Odgovoran
Pošten
Radan

5     0    


tanja

sssss

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odgovoran
Nepotkupljiv
Iskusan
Pošten
Iskren
Radan

0     0    


Miroslav

Profesor Lemajic je covek koji je zaustavio propadanje Sremske Mitrovice. Ali sam covek ne moze. Kada bi bilo pomoci od svih nas krenuo bi i nas grad u bolje sutra. Neso ne daj se

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Iskusan
Iskren
Pošten
Odgovoran
Nepotkupljiv
Radan

5     8    


Nena

Zanima ga vlast, položaj pošto je duboko iskompleksiran. Opsednut je da poseduje moć i da nahvata što više novca. On je nešto kao Maja Gojković ni sam više ne zna kojoj partiji pripada. Nekada bio Građanski savez Srbije a onda da bi bio u vlasti prečlanio se u DSS, a zatim počeo da podržava Demokratsku stranku, kada je video kako rejting DSS opada. Tezgari i juri lovu na sve strane: pored Filozofskog fakulteta u NS, radi i na Palama na Visokoj strukovnoj školi za obrazovanje vaspitača u Sremsku Mitrovicu-izmislili neki predmet specijalno za njega da i tu uzme koji dinar. Izuzetno osvetoljubiv, onom ko odbije da ga posluša spreman da goni i da se sveti do poslednjeg daha. Izuzetno loš čovek. Ljubavni život kao Milutin Mrkonjić: pored zakonite žene javno menja i šeta devojke koje su sa njim samo zbog interesa. Kako drugo inače, jer ko ga je bar jednom uživo video i začuo unjkav glas, sigurno je pomislio kakav želudac imaju te devojke. Spada u kategoriju muškarca: ne bih mu orah uzela iz ruke ili ne bih ni bicikl naslonila na njega.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Radan
Nepotkupljiv
Pošten
Iskusan
Odgovoran
Iskren

4     0    


     

Broj profila: RSKL-FUO-P-970

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.