Slavica Đukić Dejanović

Vlada i Ministarstva – Navodna Skupština

Oceni

  [ 1.30 ] – veoma loš Glasača 1   Komentara 1
Public Sector Salary Disclosure
God. Total (rsd) Prihod (rsd) Dodaci (rsd) Pozicija Poslodavac
2008. 30,000 30,000 0 predsednik Narodne Skupštine Republike Srbije Narodna Skupština Republike Srbije
Prosečan prihod iznosi: $30,000 rsd

Detalji

active

Prihodi funkcionera iz budžeta i drugih JAVNIH izvora:


Funkcija: predsednik narodne skupštine republike srbije
Preduzeće: Narodna skupština republike srbije
Izvor sticanja: republički budžet- paušal
Mesečni neto prihod: 30000.0
Vreme obavljanja (od-do): 06.2008.-
------
Nepokretna imovina u zemlji i inostranstvu:


Vrsta, struktura i površina nekretnine: stan, dvosoban, 51 m2
Vlasnički udeo: 1/1
Osnov sticanja: kupovina
------
Prevozna sredstva koja podležu registraciji:


Vrsta vozila: automobil
Marka: opel astra
Godište: 2004.
------
IMA depozite i štedne uloge u bankama i/ili drugim finansijskim organizacijama u zemlji i inostranstvu.


Izjava o imovinskom stanju je popunjena i predata: Beograd, 26.01.2010.

Poslanička grupa:
Poslanička grupa Socijalistička partija Srbije - Jedinstvena Srbija

Stranka:
Socijalistička partija Srbije

Datum rodenja:
4.7.1951.

Funkcije i članstva u telima skupštine:
Funkcije: Predsednik Narodne skupštine
Odbori: Odbor za ustavna pitanja (predsednik)

Mesto stanovanja:
KRAGUJEVAC

Zanimanje:
doktor medicinskih nauka

Biografija:
Prof. dr SLAVICA ĐUKIĆ-DEJANOVIĆ rođena je 1951. godine u Rači. Osnovnu školu „Radoje Domanović“ i „Prvu kragujevačku gimnaziju“ završila je u Kragujevcu, a Medicinski fakultet, magistarske, doktorske studije i specijalizaciju neuropsihijatrije na Medicinskom fakultetu u Beogradu.U tri mandata, bila je poslanik u Skupštini Republike Srbije i član Odbora za zdravlje, a od 2000. do 2006. godine, poslanik u Saveznom parlamentu SR Jugoslavije i Državne zajednice Srbija i Crna Gora. U prelaznoj Vladi Republike Srbije bila je ministar za brigu o porodici i član Interparlamentarne unije.Živi u Kragujevcu. Udata je za Ranka Dejanovića, ima sina Dušana i unuka Filipa.Od 1982. godine, u nastavi je na predmetu: „Psihijatrija“ na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, sada i profesor etike, veštine i komunikacije. Bila je najmlađa žena doktor medicinskih nauka u Šumadiji. Osnivač dnevne Psihijatrijske bolnice, potpredsednik Psihijatrijske sekcije Srbije u dva mandata, član Predsedništva Psihijatrijske sekcije Jugoslavije. Trenutno je jedini redovni profesor i šef Katedre za psihijatriju, kao i prodekan za međunarodnu saradnju Medicinskog fakulteta u Kragujevcu.Obavljala je funkciju prorektora na Univerzitetu u Kragujevcu i direktora Kliničko bolničkog centra u Kragujevcu u periodu od 1993. do 2000. godine.Mentor je za 30 kandidata na magistarskim, doktorskim studijama u oblasti neuronauka, kao i na specijalističkim studijama psihijatrije.Nosilac je priznanja Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva, Povelje za doprinos zdravstvu gradu Kragujevcu kao i Đurđevdanske nagrade.

Glavni je istraživač velikog broja kliničkih studija, naučno-istraživačkih projekata i stalni je član Komisije za specijalizaciju na VMA u Beogradu. Povodom dana Medicinskog fakulteta u Kragujevcu, od studenata IV godine studija 2007. godine, proglašena je najboljim predavačem.Autor je sedam knjiga, dva udžbenika za studente redovne nastave i jedan je od autora tri udžbenika za studente posle diplomske nastave. Autor je i koautor preko 200 naučnih i stručnih radova.Član je Socijalističke partije Srbije od njenog osnivanja 1990. godine, u više navrata član Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS, predsednik Okružnog odbora SPS Šumadije od 2000. do 2007. godine i potpredsednik Glavnog odbora SPS 1996. godine i izabrana na istu funkciju na VII kongresu Socijalističke partije Srbije 2006. godine.

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Funkcionere Srbije

Pretražite KukuLele.com po funkcionerima i organiyacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Slavica Đukić Dejanović je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.30 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Funkcionera je veoma loš.

Ako imate lično iskustvo sa Slavica Đukić Dejanović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Slavica Đukić Dejanović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Marina

Zena koja sama treba da podnese ostavku ako i malo ima obraza i srama !

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Pošten
Iskren
Odgovoran
Nepotkupljiv
Iskusan
Radan

0     0    


     

Broj profila: RSKL-FUO-P-728

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.