Pokret Vršačka regija Evropska regija -Jovica Zarkula

Političke Stranke

Oceni

  [ 2.80 ] – nije loš Glasača 1   Komentara 1

Detalji

active

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Funkcionere Srbije

Pretražite KukuLele.com po funkcionerima i organiyacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Pokret Vršačka regija Evropska regija -Jovica Zarkula je ocenjena 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.80 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Organizaciju je nije loš.

Ako imate lično iskustvo sa Pokret Vršačka regija Evropska regija -Jovica Zarkula, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Pokret Vršačka regija Evropska regija -Jovica Zarkula će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Antal

Ja sam Antal Varga iz Vrsca, bio sam aktivni clan Omladine Pokreta Vrsacka Regija Evropska Regija, kada sam presao gdine starosti nisu me svali sto je i normalno. Hteo bih da vas pitam da li mogu kao vas clan stranke Vrsacka Regija Evropska Regija da ucestvujem u programe raznih organizacija kao sto su dani berbe grozdja ( grozdjebal) , Vrsacki Venac i ostalo organizacije koje imate? Hvala i ocekujem vas odgovor Antal Varga

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Nepotrebna?
Efikasna?
Radnici?
A gde odlaze pare?
Dohodci?

1     0    


     

Broj profila: RSKL-FUO-O-1172

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.