Ustanova za decu "Neven" Kladovo

Nauka i Obrazovanje

Oceni

  [ 3.43 ] – dobar Glasača 3   Komentara 3

Detalji

active

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Funkcionere Srbije

Pretražite KukuLele.com po funkcionerima i organiyacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Ustanova za decu "Neven" Kladovo je ocenjena 3 puta uz 3 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.43 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Organizaciju je dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Ustanova za decu "Neven" Kladovo, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Ustanova za decu "Neven" Kladovo će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

nnnn

ustanova bez koje se ne moze

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Nepotrebna?
Efikasna?
Radnici?
A gde odlaze pare?
Dohodci?

0     0    


panama

zato sto je tako

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Nepotrebna?
Efikasna?
Radnici?
A gde odlaze pare?
Dohodci?

1     0    


infokladovo.bogspot.com

U ovoj ustanovi direktorka je iznad Zakona. Ne može joj niko ništa zato što je iz iste političke partije kao i Inspekcija prosvete, kao i ministar. Sa pitanjima upućenim upravnom odboru direktorka ove ustanove vrši pritisak kod poslodavaca porodice osobe koje je pitanje uputila. Radnici se primaju iskljucivo po stranackoj liniji. Nisu bitni uslovi. Ko može više ovaca da dovede na izbore, taj će biti zapošljen. Pare se troše na nameštene tendere. Ustvari nema tendera, samo je procenat bitan. Svaka rekonstrukcija, adaptacija se radi bez dozvole, a obični ljudi treba da pribave gomilu dozvola da bi postavili pločice u kupatilu. Za posao koji obavljaju odlično su plaćeni. Kad bih mogao da biram - PDV ne bih plaćao, ali u ovoj državi država je najveći LOPOV, PS. Ono "lopov" je sloboda umetničkog izražavanja, a ne uvreda :-).

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Radnici?
Efikasna?
A gde odlaze pare?
Nepotrebna?
Dohodci?

1     2    


     

Broj profila: RSKL-FUO-O-442

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.