Demokratska stranka vojvođanskih Mađara

Političke Stranke

Oceni

  [ 2.80 ] – nije loš Glasača 1   Komentara 1

Detalji

active

Bez poveznica

KukuLele

Pronađi i oceni Funkcionere Srbije

Pretražite KukuLele.com po funkcionerima i organiyacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Demokratska stranka vojvođanskih Mađara je ocenjena 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.80 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Organizaciju je nije loš.

Ako imate lično iskustvo sa Demokratska stranka vojvođanskih Mađara, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa KukuLele.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Demokratska stranka vojvođanskih Mađara će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Zoran Đorđijevski

Nisam vas pratio ranije jer apolitičan sam,međutim kada sam vau zadnjih par meseci slušao , shvatio sam da smo u Vojvodini konačno dobili nekog ko je ustao protiv pljačkaša DS-a da zaustvi tu pljačku i da nama vojvođanima obezbedi bolje uslove života, drago mi je što imate takav sta i sad je sve na vama i da istrajete u svemu , mislim da ću za vas iglasati a moram vam reći da vas još puno mojih prijatelja srba podržava jer smo rođeni vojvođani i volimo našu republiku Vojvodinu. Srećno.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

A gde odlaze pare?
Nepotrebna?
Radnici?
Efikasna?
Dohodci?

1     1    


     

Broj profila: RSKL-FUO-O-1165

Takođe možete pogledati:

 Advokati
 Funkcioneri
Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.